Categories
Uncategorized

Lërenì përzìerjen në një vend të errët për 1 javê, herën e parë, masazhonì zonat e lëkurës

Vaji i ullirit i kombinuar me spec djegës të kuq janë një përzierje e shkëlqyer për shëndetin tuaj. Falë këtij kombinimi ju mund të kuroni një sërë problemesh të cilat lidhen me reumatizmēn, shtyllën kurrizore, deformimet e ko ckave etj.

Vaj i specave dj egës rrit qarkullimin e gja kut,ka veprim stimulues, zgjeron kapilarët,rrit metabolizmin si dhe ndikon ndjeshëm në proçesin rigjenerues të epidermës së lëkurës.

Si t’a përgatisim, marrim:10 speca dj egës, 2 gota vaj ulliri.Metoda e përgatitjes:Pastrojini dhe lajini mirë specat dj egës.I prisni imët me thi kë ose grijini në blender.

Përzierjen hidheni në një enë qelqi rreth 1litër dhe më pas shtoni vajin e ullirit.

Lëreni përzierjen në një vend të errët për 1 javê.Më pas pêrzierjen mund ta lini në frigorifer dhe ta përdorni si mjekim,sidomos për fërkimin e lëkurës me probleme.

Herën e parë, masazhoni zonat e lëkurës me vaj,disa herë në ditë,në varësi të vendndodhjes së dhimbjes: krahëve,qafës, shpinës.Pas aplikimit të vajit, do të ndjeni paksa dj egie në lëkurë, por gjithçka është e durueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *