Categories
Uncategorized

Mund te jete ndoshta trajtìmì me ì lìre ì mundeshem: Gjysmë lìmonì dhe sodë buke

Nuk do të mund ta besoni se sa do ta kënaqë trupin tuaj. Hulumtimet shkencore kanë zbuluar se disa pika lëng limoni të përzier me sodë buke mund t’ju shpë tojnë jetën, transmeton Hello! “.

Soda e bukës përdoret për kujdesin e trupit si nga jashtë ashtu edhe nga brenda. Dhe nëse shtoni vitaminë C, e cila gjendet në lëngun e limonit, ju merrni një kombinim të fuqishëm që mbron të gjithë trupin.

Këtu janë përfitimet e sodës së bukës dhe lëngut të limonit:

1. Alkalizon trupin

Kombinimi i limonit dhe sodës së bukës alkalizon të gjithë trupin. Kjo na ndihmon, për shembull, të lu ftojmë acido zën, e cila mund të ndodhë kur veshkat nuk heqin mjaftueshëm acid nga trupi ose kur trupi prodhon shumë acid.

Ky është gjithashtu një ilaç i shkëlqyer për veshkat, lehtëson punën e tyre dhe ndihmon në pastrimin e trupit dhe dj egien e yndyrës.

2. Metabolizmi

E keni dëgjuar tashmë se limoni shpejton tretjen, por nëse i shtojmë pak sodë buke, do të përftojmë një përzierje të shkëlqyer që lu fton me sukses gazrat, por edhe ndihmon në lu ftën kundër refluksit gastroezofageal.

3. Pastron organizmin

Kjo përzierje pastron mëlçinë tonë dhe një do zë vitaminë C forcon trupin dhe e ndihmon atë të lu ftojë vi ru set.

Për shkak të gjithë kësaj, mos harroni të pini limonadë me një lugë të vogël sodë buke çdo mëngjes. Në këtë mënyrë do të rregulloni kolesterolin e keq dhe do të përmirësoni punën e sistemit kardiova skular.

Si ta përdorim atë?

Përbërësit: Lëng i gjysmë limoni, 1 lugë çaji sodë buke, 1 filxhan ujë (200 ml). Aplikimi: Shtr ydhni një limon dhe shtoni sodë buke në këtë lëng dhe derdhni ujë mbi gjithçka.

Pini këtë limonadë me stomak bosh çdo mëngjes për 7 ditë. Bëni një pushim prej 14 ditësh dhe më pas përsëritni trajtimin./olabavi.me/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *