Categories
Uncategorized

Keto jane 3 gjerat qe duhet te benì, ne menyre qe peshqìret tuaj te qendrojne te bute dhe te dendur

A i varni peshqirët pas çdo përdorimi dhe i lani në fund të çdo jave? Ndaloje! Ka disa gabime që po bëni kur bëhet fjalë për mënyrën se si i trajtoni peshqirët e banjës dhe ti ktheni ato ne gjendjen sikur kane qene diten e pare qe i keni blere ne dyqan, te bute dhe te dendur.

I gjeni më poshtë:

I varni dy nga dy nga një grep

Nëse e bëni këtë, thjesht ndaloni. Sidomos nëse janë të lagur, peshqirët tuaj janë plot me myk dhe baktere të cilat ju nuk i dëshironi. Varini ato veçmas në grepin e tyre, secili.

Nuk i lani mjaft shpesh

Vërtet, sa shpesh i lani? Sipas ekspertëve duhet t’i ndërroni dhe lani çdo 3 ditë. Në këtë mënyrë nuk i dëmtoni aq shumë.

Përdorni shumë detergjent kur i lani

Shumë detergjent do t’i bëjë peshqirët tuaj të vështirë me kalimin e kohës. Nese do te ndiqni keto 3 keshillat e mesiperme do te shikoni se si peshqiret tuaj do te duken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *