Categories
Uncategorized

Plot 4 gjerat qe duhet te dìnì per uthullen e molles nese e perdornì ate çdo dìte

Ju me siguri keni dëgjuar për të mirat që sjella uthulla e mollës nëse e konsumoni atë çdo ditë. Por a keni dëgjuar për gjërat e rrez ikshme që mund të ndodhin nëse e pini atë për çdo ditë?

Acidi që gjendet në uthullën e mollës është i dëmshëm për gojën, dhëmbët e fytin tuaj. Shkenca thotë se uthulla e mollës nuk ka ndonjë efekt të vetëm në hu mbjen e peshës, pa e ndërruar stilin e jetesës.

Përdorimi i tepërt i uthullës së mollës ulë nivelin e potaziumit dhe mund të shkaktojë dëmtim të esh trave.

Uthulla e mollës mund të ndikojë negativisht nëse përzihet me med ikamentet e përshkruara nga mjekët.

Uthulla e mollës nuk duhet të përdoret në sasi të mëdha nëse keni një stomak sensitiv ndaj acidit, pasi që uthulla në fund të fundit është një acid.

Nuk ka prova shkencore që uthulla e mollës mund të ndihmojë në largimin e peshës e vetme. Palestra dhe stërvitjet janë mënyrat më të mira.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *