Categories
Uncategorized

Nese boja e flokeve u mbetet ne lekure, nepermjet ketìj perberesì kaq te lìre ju do te mund ta largonì ate dhe te kenì

Nëse lyeni flokët vetë ose të dikujt tjetër, sado të kujdeseni, mund të përfundoni me njolla boje në ballë, krahë, duar, veshë dhe ç’është e vërteta duhet pak kohë të largohen. Nuk e dimë se çfarë përdoni ju në raste të tilla, por ne kemi 4 zgjidhje që i zhd ukin menjëherë njollat e bojës nga veshjet.

Vazelina

Aplikoni pak vazelinë në zonën e ballit dhe veshëve para lyerjes së flokëve. Nëse boja iu bie në krahë, mos e fërkoni lëkurën derisa ta ripni pasi ka zgjidhje të tjera.

Përzieni sodë buke me detergjent enësh: Soda e bukes jep te njejtin efekt dhe gjithashtu do të ketë të njëjtin efekt tek njollat kur bashkohet me detergjentin e eneve. Aplikojeni përmes një pecete duke fërkuar njollën.

Uthull: Do ta ndjeni pak në lëkurë, por uthulla funksionon shumë mirë kur bëhet fjalë për të larguar njollat e bojës. Aplikojeni përmes një pambuku dhe mbajeni për tre deri pesë minuta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *