Categories
Uncategorized

Vendosenì ne dore qepen dhe prìsnì 5 mìnuta: Trajtìmì ìdeal dhe pa kosto qe ndìhmon ne

Jo vetëm që është një përbërës i domosdoshëm në shumë pjata, por është edhe një mrekulli e vërtetë kur bëhet fjalë për trajtimin e disa sëmundjeve dhe problemeve shëndetësore.

Kundër djegieve

Ju duhet të jeni djegur në një pjatë të nxehtë ose në ndonjë objekt të nxehtë të paktën një herë në jetën tuaj. Herën tjetër që ju ndodh kjo, prisni një copë qepë dhe mbështetuni tek djegia. Efekti i tij natyral antiseptik dhe qetësues do të parandalojë shfaqjen e infeksionit dhe më vonë, cikatricet.

Parandalon pickimin e insekteve

Era e fortë e qepëve do të parandalojë pickimin e mushkonjave. Dhe në rast se tashmë keni një thumb, mbështilleni qepën në lëkurë dhe do ta parandaloni atë kruajtje të padurueshme.

Dhimbje veshi

Edhe stërgjyshet tona e dinin: Qepa e kuqe ndal dhimbjen e veshit. Përveç nxjerrjes së dyllit nga veshët, ju çliron nga dhimbjet dhe shqetësimet!

Detoksifikimi i organizmit

Qepa është vërtetuar se neutralizon bakteret dhe është pjesë e pazëvendësueshme e terapisë kundër baktereve dhe viruseve të gripit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *