Categories
Uncategorized

Studìmì ì fundìt: Perse nuk duhet te pìnì duhan dìrekt pas bukes, veprìm ky ì perhapur ne mase

Shumë persona kanë dëshirë që menjëherë pas bukës të ndezin një cigare.

Sidomos në vendin tonë kjo dukuri është e pranishme tek shumë persona. Por, një gjë të tillë nuk duhet ta bëni kurrë pasi rrezikoni seriozisht shëndetin tuaj.

Sipas ekspertëve, nëse pini cigare menjëherë pas bukës i dëmtoni seriozisht mushkërit tuaja.

Nëse pini duhan, prisni të paktën një orë pas ngrënies për të ndezur një cigare.

Nikotina prezente tek duhani lidhet me aksesin e oksigjenit në tretje, duke bërë që trupi të thithë më shumë elemete kancerogjene se normalja.

Sipas studimeve, një cigare menjëherë pas buke është sa dhjetë cigare njëherësh. Gjithashtu rrit shanset e kancerit të zorrëve dhe mushkërive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *