Categories
Uncategorized

Plot 3 perdorìme te tjera te lìsterìnes qe do t’ju lehtesojne dhe do t’ju kursejne para

Të kujdesesh për higjienën personale është një ndër sjelljet e shëndetshme që duhet të fitojë çdo njeri, pavarësisht moshës apo statusit që ka.

Kjo është arsyeja që mamatë dhe gjyshet ju mësonin që në fëmijëri të laheshit, të prisnit thonjtë, të ndërroheshit kur dje rsiteshit etj.

Dhe duke u ndalur tek dj ersa, duhet thënë që aroma e saj në mjetet e transportit publik është një ma kth i vërtetë.

Nëse ju ka mbaruar anti-dje rsa apo çu di tërisht keni harruar ta blini, mund të gjeni zgjidhje alternative: si për shembull të lyeni zonën e sqetullave me larësin e gojës Listerine.

Mjafton të njomni pak pambuk dhe të lyeni këtë pjesë të trupit, rezultati do ju habisë. Listerina është një nga produktet më të përhapura në botë për kujdesin or al dhe shumë prej jush e përdorin shumë shpesh.

Ky produkt ndihmon në ruajtjen e dhëmbëve dhe gjithashtu edhe për të patur një frymëmarrje sa më të “freskët”.

Ajo ka në përmbajtjen e saj eukalipt dhe trumzë. Këta tre përbërës lu. ftojnë aromën e dj ersës nga sqetullat tuaja, duke e neutralizuar atë dhe duke u dhënë freski atyre.

Mund të përdorni Listerine edhe në rast se ju vjen erë e ke qe e këmbëve. Mjafton të spruconi sipër dhe aroma e ke qe do të largohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *