Categories
Uncategorized

Nëse e pìnì këtë lemonadë 3-4 herë në dìtë për dìsa dìtë mund të jenë efektìve në parandalìmìn

Një nga pijet më të natyrshme e të shëndetshme është limonada me xhenxhefill.

Të gjithë përbërësit konsistojnë në përftimin e kësaj pije magj ike e cila ka efekte të fuqishme të dobishme për lu ftimin e migrenës dhe sëm undjeve të zemrës.

Studimet kanë treguar se ajo është shumë e dobishme për të lu ftuar kan ce rin, alcajmer, diabetin dhe shumë më tepër.

Hidhni një lugë spec të kuq pluhur 1 lugë xhenxhefill pluhur dhe limon. Përbërësit do të normalizojnë nivelet e sheqerit në gj ak dhe do t’ju mbushin me energji.

Migrena: Lajm i mirë për ata që vuajnë nga migrena, pasi xhenxhefilli konsiderohet si anti-infla ma tor dhe mund të reduktojë ndjeshëm dhi mbjet!

Nëse e pini këtë lemonadë 3-4 herë në ditë për disa ditë mund të jenë efektive në parandalimin e dhi mbjeve të migrenës.

Sëm undjet e zemrës: Studimet paraprake kanë treguar se konsumimi i xhenxhefillit parandalon go di tjet apo sëm undjet e zemrës, parandalon koagulimin e gja kut dhe ul kolesterolin.

Burimi: tophealthycenter.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *