Categories
Uncategorized

Nuk e kenì konsumuar kosìn per nje kohe te gjate? 6 gjerat qe mund te benì me te qe nuk ì kenì dìtur

Ushqimet e qumështit si djathi, akullorja dhe kosi mund të shqetësojnë stomakun pas helmi mit nga ushqimi. Kështu, njerëzit mund të dëshirojnë t’i shmangin ato në favor të pijeve hidratuese dhe ushqimeve më pak irrituese.

E thënë thjesht, si e dini nëse kosi është prishur?

Fillimisht i merrni ere.

Kosi i prishur zakonisht ka një erë të rëndë që është shumë e këndshme. Do të ketë erë të keqe, si qumësht i prishur. Disa orë më pas, nëse kosi sapo ka filluar të prishet, por është ende i ngrënshëm, aroma nuk do të jetë aq e fortë.

Çfarë mund të bëni me kosin e prishur?

A është i sigurt kosi i prishur? 6 mënyra argëtuese për të përdorur kosin e skaduar: Vendoseni në një kafe të shijshme.

Bëni krem pana. Bëni disa makarona. Përhapeni atë në bukë. Hidheni në një sallatë. Marinoni mishin në kos.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *