Categories
Uncategorized

Nìsenì dìten me kete perberje e cìla mund te jete edhe me e mìre se ujì me lìmon per keto 5 probleme

Edhe pse tingëllon e pa be sueshme, kombinimi kanellë mjaltë vërtet shëron pothuajse të gjitha sëm undjet.

Gjëja më e mirë është fakti që të dy këto janë përbërës relativisht të lira që mund të blihen në pothuajse të gjitha dyqanet.

Ky kombinim i mrekullueshëm ka shumë efekte pozitive në trup, dhe është veçanërisht është i dobishëm kur konsumohet në mëngjes. Ja pse duhet të konsumoni çdo ditë këto ushqime:

Ju ndihmon në lu ftën kundër artritit: Përzieni 2 lugë mjaltë dhe një lugë çaji kanellë në një gotë të madhe me ujë të nxehtë. Pini këtë lëng dy herë në ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje. Konsumimi i rregullt mund të ndihmojë në lu ftën kundër artritit kro nik.

Redukton dhi mbjet e barkut: Mjaltë e kombinuar me kanellë zvogëlon dhi mbjet e barkut. Rregullisht konsumojeni këtë kombinim për të lu ftuar ulçërën në stomak.

Përmirëson sistemin imunitar: Konsumimi i përditshëm i mjaltit dhe kanellës forcon sistemin imunitar dhe mbron trupin nga bak teret dhe vi ru set.

Parandalon sëm undjet e zemrës: Bëni një qull me mjaltë dhe kanellë. Vendoseni atë në bukë në vend të gjalpit, dhe rregullisht konsumojeni për mëngjes. Kjo do të zvogëlojë kolesterolin e lartë dhe do të parandalojë sëm undjet e zemrës.

Ndihmon në humbjen e peshës të tepërt: Përzieni mjaltë dhe kanellë në një filxhan me ujë të valë. Pini këtë pije çdo mëngjes me stomak bosh. Nëse e konsumoni rregullisht do të shikoni ndryshime në peshë shumë shpejt.

Burimi: Healthy Food House

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *