Categories
Uncategorized

Nje nder produktet me te konsumuara, por pas kesaj ore nuk eshte mìre te pìnì kafen

Ftesat e mbrëmjes në kafe nuk janë të pazakonta, edhe pse e dimë që nuk duhet të pimë në atë kohë. Gjithashtu duhet te theksojme qe kafja eshte nje nder produktet me te konsumuara ne rutinen e nje personi ne ditet e sotme.

Përse?

Për shkak se kafja është e dëmshme nëse pihet pas kohës së caktuar gjatë ditës.

Cila është ajo kohë?

Nuk ekziston saktësisht koha pas së cilës duhet të mos pini kafe, por kjo varet nga bioritmi juaj.

Mirëpo, mund të thuhet që duhet të mos pini kafe rreth gjashtë orë para se të flini gjumë për jetë të shëndetshme dhe gjumë kualitativ.

Nëse jeni të varur ndaj kafeinës, për zgjimin tuaj në mëngjes apo për të qënë aktivë gjatë ditës, duhet të dini që nuk jeni vetmit.

Kafeina stimulon sistemin qendror nervor, lehtëson lodhjen, rrit përqëndrimin dhe ju mban zgjuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *