Categories
Uncategorized

Benì hekurìn sìkur te ìshte ì rì me kete perberes nepermjet kesaj metode pa kosto

E keni hequr ndonjëherë hekurin nga një veshje dhe keni gjetur mbetje të dje gu ra në të? Ndërsa veshja e ngjyrosur mund të jetë një shkak i humbur, ekziston një zgjidhje e dobishme për pastrimin e hekurit tuaj dhe ju nevojiten vetëm dy gjëra thelbësore shtëpiake.

Si ta pastroni hekurin tuaj nga mbetjet e dje gu ra?

Duke përdorur një kombinim të pastës së dhëmbëve dhe sodës së bukës, mund ta bëni çdo hekur të njollosur të duket krejt i ri. Thjesht lyeni pastën e dhëmbëve përgjatë bazës së hekurit dhe më pas shtoni sodë buke.

Duke përdorur një pecetë të thatë, pastroni pastën e kombinuar nga hekuri juaj. Shikuesit shkuan në pjesën e komenteve për të krahasuar metodat dhe rezultatet që përjetuan.

Një përdorues shkroi: “E gjithë shtresa u qërua si letër e thatë! Duke zbuluar hekurin e lëmuar me shkëlqim poshtë. Më pas e pastrova me një leckë të lagur”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *