Categories
Uncategorized

Provojenì dhe pas 10 dìtesh do te shìkonì nese ndjenì me dhìmbje apo jo, pasì gruaja qe e perdorì kete perberje

Këmbët janë padyshim një ndër pjesët më të rëndësishme të trupit. Problemet me të janë të zakonshme dhe shpesh dhimbja e tyre bëhet shumë e rrezikshme.

Ajo mund t’ju pengojë të ndiqni proceset dhe aktivitetet jetësore të përditshmërisë tuaj.

Por, ju nuk keni pse të vuani më nga dhimbja e tyre. Mund ta eliminoni atë shumë thjeshtë me këtë recetë.

Ju duhen: 1 patëllxhan mesatar, 1 litër ujë.

Udhëzime:

Lani patëllxhanin, prejeni në feta dhe hidhini në një enë me ujë të valuar. Më pas largojini fetat e patëllxhanëve pasi uji është ohur. Hidhni 760 ml të këtij lëngu në një enë të pastër dhe vendoseni në frigorifer.

Në 250 ml të lëngut, shtoni 50 ml vaj ulliri dhe vendoseni në frigorifer. Pijeni këtë përzierje çdo mëngjes.

Para drekës dhe darkës pini poashtu nga 250 ml nga lëngu i patëllxhanit. Sipas gruas që e përdori, vetëm pas 10 ditësh nuk do të ndjeni më asnjë lloj dhimbjeje në këmbët tuaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *