Categories
Uncategorized

Hìdhnì pak krìpe tek floket pasì tì kenì lagur dhe bënì butësìsht masazh flokëve 10-15 mìnuta

Kush do të thoshte që artikulli të cilin çdo ditë e përdorin në kuzhinë mund të bëjë aq shumë për bukurinë tonë.

Kripa e detit është jashtëzakonisht e pasur me minerale siç janë magnezi, kaliumi dhe natriumi, ndërsa atë e bëjnë aleat shumë të fuqishëm të bukurisë.

Përdoret për pi lingtë fytyrës dhe trupit, zbardhjen e dhëmbëve, si edhe banjë për shputa të lodhura, por a e keni ditur që mund t’jua zgjidhë problemin me zbokthin?

Është bonus që ky tretman, në të cilin blogeret botërore, është i lirë, një kg kripe të trashë kushton më pak se 1 euro.

Qe se si duhet të veproni.

Njomni flokët dhe ndani në disa pjesë. Nëpër sipërfaqe të kokës nxirrni një ose dy lugë kripë deti dhe me gishta të lagur bëni butësisht masazh flokëve 10-15 minuta.

Nëse mund të kërkoni nga dikush që t’jua bëjë masazhin – edhe më mirë!

Do të jetë më i efektshëm, ndërkaq edhe ju do të mund të kënaqeni me masazh. Pastaj nxirrni shampon dhe shpëlani flokët. Rezultati do të jetë i dukshëm që nga tretmani i parë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *