Categories
Uncategorized

Bejenì kete veprìm nese donì te largonì barkun e varur, pa u munduar me ìlaçe dhe dìeta te ndryshme

Me rritjen e temperaturave, të gjithë fillojnë planet për të kaluar kohën e lirë në plazh. Kështu rritet dëshira për të pasur një trup të bukur, elegant dhe të tonifikuar.

Ylli Merja ka zbuluar një veprim që nuk iu kishte shkuar mendja që mund të ndikojë në dobësimin tuaj.

“Shumë vetave unë i rekomandoj tërheqjen e barkut. Ta mbledhi, ta thith deri sa barku të futet në brendësi 4 gishta. Në mënyrë që zorra e trashë, nëse e ka humbur peristaltikën, të fillojë të rizgjohet pak nga pak.

Por kjo nuk funksionon nëse e fusni barkun me dorë brenda. Personat të cilët mendojnë se janë të shëndoshë dhe kjo nuk funksionon, le ta fillojnë nga pak, në fillim ta thithin barkun nga dy gishta dhe më pas do të arrijnë më shumë.

Do ta shohin që perimetri i metrit matës do të zvogëlohet.”

Kjo mund të jetë një nga veprimet më të thjeshta për tu dobësuar, që mund ta praktikoni n çdo momente të ditës, si në shtëpi, si në punë dhe në çdo vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *