Categories
Uncategorized

Çajì ì kesaj bìme te njohur dhe te lìre u ndìhmon ne pastrìmìn e fytyres, por me parapara duhet

Kur qelizat e vde ku ra të lëkurës ndikojnë në mbylljen e poreve dhe kur ka tepricë yndyre në lëkurë, ndodh të shfaqen puçrra.

Ata që vuajnë nga këto shenja, e dinë sa e bezd isshme është kjo situatë.

Shpeshherë ndodh që as antibiotikët e as trajtimet e kushtueshme nuk e parandalojnë dot shfaqjen e akneve në fytyrë.

Studimet kanë treguar se ekziston një lloj çaji i cili vërtet mund të ndihmojë në lu ftën kundër ak neve. Është fjala pikërisht për çajin e hithrës.

Hithra ka efekt të fortë antibak terial dhe anti-infla ma tor, gjë e cila ndikon në neutralizimin e radikaleve përgjegjëse për shfaqjen e puçrrave.

Gjithashtu, ekstrakti i hithrës është antimikr ob ial dhe pen gon rritjen e bak tereve dhe infla ma cionit, Për të gjitha këto arsye, ia vlen ta provoni dhe rezultatet do të jenë të dukshme.

Konsultohuni me mjekun për të vërtetuar që ky produkt nuk ju bën reaksion.

Burimi: Health Healthy Advice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *