Categories
Uncategorized

Eshte e vetmja qe me ben te ndihem me fat, Dashamir Shehi flet per here te pare per bashkeshorten e tij

E vetmja gjë për të cilën Dashamir Shehi ndihet me fat është gruaja e tij, Enkeleda! Në podcastin me Mira Kazhanin ai tregoi se gruan e tij Enkeledën e kishte njohur në punë kur ishte 36 vjeç.

Mira Kazhani: Ajo ishte dashuria e parë e jetës tënde? Mos më thuaj kaq vonë, tregohu i sinqertë.

Dashamir Shehi: Jo. Unë kam qenë person publik. Sigurisht që kam patur dhe gra edhe goca të tjera. Ka qenë fati, me të tjerat s’më ka ecur mua.

Në pjesën familjare, me gruan e quaj veten shumë fatlum. Sepse kam një grua shumë të mirë që i ka të gjitha, shkollën, arsimin, të pashmen, familjen, origjinën.

Është e bija e një mjeku dhe e një arsimtareje. Jam i lumtur edhe për diçka tjetër me thënë të drejtën sepse vetëm një grua kaq e urtë dhe e zgjuar dhe e edukuar mund të më duronte mua për jetën që bëj.

Dashamir Shehi: Gruaja ime, e vetmja për të cilën ndihem me fat

Mira Kazhani: Po shiko sa mirënjohës publikisht po tregohesh sot për Enkeledën. Çdo grua do të donte që bashkëshorti i saj t`i jepte këtë kredit edhe publikisht.

Dashamir Shehi: Mirë do ishte po nganjëherë këto bashkëshortët si puna ime, në vend që t`i japin këtë fjalën e mirë, i kanë dhënë nga dy vila dhe janë më të lumtura ato gratë

Mira Kazhani: A thua vallë? E beson?

Dashamir Shehi: Po, janë më të lumtura ato gra

Mira Kazhani: Çfarë thotë Enkeleda?

Dashamir Shehi: Ime shoqe ma kujton herë pas here që jemi në katin e pestë thotë, tek ky pallat kemi 30 vjet./living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *